Επ. Εθελοντισμού: Ιδιαίτερη αξία η στήριξη ΜΕΘ Νεογνών

Επ. Εθελοντισμού: Ιδιαίτερη αξία η στήριξη ΜΕΘ Νεογνών

Η προσφορά και η αλληλεγγύη, είναι αξίες οι οποίες αναδεικνύουν την ανθρώπινη διάσταση μιας κοινωνίας, είπε σε χαιρετισμό του ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννη Γιαννάκη στη σημερινή Διάσκεψη Τύπου για το 5ο Παγκύπριο Συνέδριο ‘’Προσδιορίζοντας το Μέλλον’’  του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση,  ο Επίτροπος είπε ότι, στο Συνέδριο αυτό «έχει  ιδιαίτερη αξία η απόφαση του Συνδέσμου να στηρίξει οικονομικά τον Εθελοντικό  Σύνδεσμο ‘’Μωρά Θαύματα’’ που  έχει δημιουργηθεί με στόχο τη Στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων, του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία και την ανάδειξη της αναγκαιότητας δημιουργίας νέας Μονάδας σε χώρο του Νοσοκομείου».

 

«Η προσφορά και η αλληλεγγύη, είναι αξίες οι οποίες αναδεικνύουν την ανθρωπινή διάσταση μιας κοινωνίας. Ιδιαίτερα  όταν αυτή η προσφορά  αφορά την αναβάθμιση ακόμα περισσότερο στην παροχή υπηρεσιών υγείας στα πρόωρα και Νεογνά» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο Συνέδριο είπε ότι «σε ένα συνεχές μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με ραγδαίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, της οικονομίας αλλά και στα επαγγέλματα, είναι αναγκαία η συνεχής προσαρμογή  και ο εκσυγχρονισμός» χαρακτηρίζοντας ως πολύ σημαντική την πρωτοβουλία του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών  για τη διοργάνωση του συνεδρίου.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση να χαιρετίσω το συνέδριο σας και να το θέσω υπό την αιγίδα μου, να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο συνέδριο σας αλλά και ευόδωση των στόχων του Συνδέσμου ‘’Μωρά Θαύματα  για τη δημιουργία νέας Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων σε χώρο του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία», είπε καταλήγοντας ο Επίτροπος Εθελοντισμού.

ΚΥΠΕ

 

Home