Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιχείρηση Αστυνομίας: Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

Offsite Team -
03.06.2019

Επιχείρηση Αστυνομίας: Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

Thumbnail
Σύλληψη τριών για υποθέσεις ναρκωτικών και παράνομης κατοχής περιουσίας

Σε τρεις συλλήψεις σχετικά με διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών και παράνομης κατοχής περιουσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες από μέλη του ΤΑΕ Μόρφου και του ΟΠΕ Μόρφου, σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας. Η επιχείρηση διήρκησε από τις 2μ.μ. χθες μέχρι τις 8μ.μ. χθες και κατά τη διάρκειά της διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες, υποστατικά και οχήματα των τριών προσώπων.  

Μεταξύ των ωρών 2.50μ.μ και 3.25μ.μ. χθες, ερευνήθηκαν η οικία σε χωριό της περιοχής Μόρφου, καθώς και υποστατικό πώλησης ζωοτροφών στην επαρχία Λευκωσίας που ανήκουν σε 33χρονο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μια ηλεκτρογεννήτρια για την οποία ο 33χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση της, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 140 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας αλεστήρας και έξι πλαστικά ποτήρια με ίχνη κάνναβης.  

Ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας).

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στην οικία και τα υποστατικά 32χρονου στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν μια ηλεκτρογεννήτρια και μια μοτοσικλέτα, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση τους. Ο 32χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.

Εξάλλου, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, υποστατικά και οχήματα 27χρονου στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, τρεις ασύρματοι, ένα αεροβόλο, τρία ζευγάρια μπότες, ένας εκκενωτής ηλεκτρικού ρεύματος και άλλα αντικείμενα για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση τους. Ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση

 

Home