Έψαχναν καταζητούμενο & τσάκωσαν την συμβία του με κάνναβη

Έψαχναν καταζητούμενο & τσάκωσαν την συμβία του με κάνναβη

Χειροπέδες και στους γονείς του - Τι εντοπίστηκε στα διαμερίσματα

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 35χρονου Ιωσήφ Ιωσήφ, ο οποίος καταζητείται για υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και απειλής.

>>> Καταζητείται ο 35χρονος Ιωσήφ για κατοχή όπλου & απειλές (Φώτο)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες μέλη της ΥΚΑΝ έλαβαν πληροφορία ότι ο 35χρονος βρισκόταν σε συγκεκριμένο σπίτι στην Πάφο όπου και μετέβησαν για έρευνες.

Κατά την άφιξή τους, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε ένα από τα δύο διαμερίσματα, τους γονείς του 35χρονου. Μετά από έρευνα εντοπίστηκαν 3 γραμμάρια κάνναβης και φυσίγγγια πυροβόλου όπλου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Παράλληλα, στο σημείο έφθασε και η 34χρονη συμβία του, η οποία μόλις αντιλήφθηκε τους Αστυνομικούς επιχείρησε να διαφύγει. Τα μέλη της ΥΚΑΝ την ανέκοψαν, με αποτέλεσμα αυτή να αρχίζει να βρίζει ενώ επιτέθηκε και σε Αστυνομικό και ακολούθως της πέρασαν χειροπέδες.

Στην παρουσία της, έγινε έρευνα στο διαμέρισμά της όπου εντοπίστηκαν δυο φυτά κάνναβης ύψους 24 εκατοστών. 

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον 35χρονο Ιωσήφ Ιωσήφ.

1

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806061 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Home