Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχεται μίνι καύσωνας τις επόμενες ημέρες

Offsite Team -
09.05.2020 - 19:51

Έρχεται μίνι καύσωνας τις επόμενες ημέρες

Thumbnail
Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νωρίς το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα νότια και στα ανατολικά, δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Από αργά το απόγευµα της ∆ευτέρας κι έπειτα στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, ενώ µέχρι την Τετάρτη αναµένεται σταδιακή µικρή άνοδος, για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

Home