Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Offsite Team -
14.02.2021 - 16:45

Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Thumbnail
LIVE η πορεία του καιρού - Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται από αύριο

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, αλλά αργότερα θα καταστεί κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αργά το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση, η οποία το βράδυ αναμένεται να επεκταθεί και στα χαμηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές, καθώς και παροδική ελαφρά χιονόπτωση, τοπικά στα ορεινά και στα ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

Δείτε LIVE την πορεία του καιρού:

Home