Έτρεχε για άλλη μια νύχτα η Πυροσβεστική

Έτρεχε για άλλη μια νύχτα η Πυροσβεστική

Η ΠΥ απεγκλώβισε τραυματία ατυχήματος στη Λεμεσό, έλαβε κλήση και για κακόβουλη φωτιά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε στη σκηνή δυστυχήματος χθες στη Λεμεσό και απεγκλώβισε τραυματία.

Σε ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρεται ότι στις  20.51 λήφθηκε κλήση για τροχαίο στην οδό Γρίβα Διγενή όταν όχημα κατέληξε μέσα σε κατάστημα ενοικιάσεως αυτοκινήτων, παρασύροντας τον φρουρό του καταστήματος.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Για τον απεγκλωβισμό του ατόμου έγινε χρήση εξάρτυσης διάσωσης και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Εξάλλου στις 21.55  λήφθηκε κλήση για  πυρκαγιά σε αποθήκη στην Αγία Φύλα. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από άχρηστα υλικά τα οποία εφάπτονταν της αποθήκης, η οποία ήταν κατασκευασμένη από fiberglass και στην οποία υπήρχαν εργαλεία κατασκευαστικής εργοληπτικής εταιρείας, τα οποία έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.

Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22.11. Πρόκειται, αναφέρει η ΠΥ, περί κακόβουλης πράξης.

Η ΠΥ ανταποκρίθηκε στις 00.45 σε πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα τον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Σταθμό Ακροπόλεως με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο  στις 00.56.   Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία την Αστυνομία.

Επίσης η ΠΥ ανταποκρίθηκε στη 01.03 σε πυρκαγιά στα Λύμπια σε 4 δεκάρια με αποκαλάμες και 50 μπάλες σανού. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως  με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο  στις 06.15. Λίγο αργότερα η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε άλλη φωτιά  έκτασης δύο δεκαρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και άχρηστα υλικά στα Λύμπια προς Αθηένου, παρά την νεκρά ζώνη.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις  02.29.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί ως τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε  σε 61 κλήσεις για βοήθεια ,45 πυρκαγιές ,12 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

ΚΥΠΕ

Home