Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έτσι τα κατάφερε και πρώτευσε η Μαρίνα στις Παγκύπριες εξετάσεις

Offsite Team -
02.07.2019

Έτσι τα κατάφερε και πρώτευσε η Μαρίνα στις Παγκύπριες εξετάσεις

Thumbnail
Δηλώσεις στην Offsite

Τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων για εισδοχή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, το ΤΕΠΑΚ, το ΑΞΙΚ και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, με τη σημερινή κατανομή έχουν διατεθεί 1.753 θέσεις στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, 869 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 94 στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο και 86 στις Στρατιωτικές Σχολές Ελλάδας.

Ανάμεσα σε αυτούς 13 άτομα πέτυχαν το απόλυτο «20» και πρώτευσαν στις Παγκύπριες εξετάσεις.

H ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με την κ. Αντωνία Χατζήκυριάκου, μητέρα της Μαρίνας Χατζήκυριάκου από την Κοκκινοτριμιθιά, απόφοιτη Λύκειου Παλιομετόχου, η οποία ήταν ανάμεσα τους πρωτεύσαντες και εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η αρχική της τοποθέτηση

«Ξέραμε τους βαθμούς, γνωρίζαμε ότι θα περνούσε αλλά δεν ξέραμε ότι θα ήταν και στους πρώτους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Πως τα κατάφερε

«Η Μαρίνα είναι ένα παιδί που ασχολείται με πολλά πράγματα όχι μόνο με το διάβασμα. Το σημαντικό είναι να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα και να το εφαρμόσεις. Αυτό έκανε η Μαρίνα. Διάβαζε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τα κατάφερε. Δεν μπορώ να πω ότι διάβαζε υπερβολικά αλλά διάβαζε καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Προτιμά Ελλάδα

«Η δημοσιογραφία ήταν η πρώτη της επιλογή, Αυτός ήταν ο στόχος της. Επιθυμεί όμως να πάει στην Ελλάδα για σπουδές έτσι θα περιμένουμε τα αποτελέσματα για τα ελληνικά πανεπιστήμια»

Δείτε ΕΔΩ τους πρωτεύσαντες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Δείτε ΕΔΩ οδηγίες για τους νέους φοιτητές

Home