Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φαίδωνος: Η πλειοψηφία των δημοτών εφαρμόζει τα μέτρα

Offsite Team -
14.11.2020 - 21:14

Φαίδωνος: Η πλειοψηφία των δημοτών εφαρμόζει τα μέτρα

Thumbnail
"Μας ανησυχεί η ανεργία"

Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών της Πάφου και πειθαρχεί και εφαρμόζει πλέον τα μέτρα, ανέφερε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, σημειώνοντας παράλληλα, δύο ακόμα διαστάσεις του θέματος, αφενός την άποψη μικρής μερίδας δημοτών ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην Πάφο δεν δικαιολογεί το τοπικό lockdown και αφετέρου την ανεργία.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως έχουν σχεδόν όλοι αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε. 

Επεσήμανε ωστόσο, πως υπάρχει μια πολύ μικρή μερίδα πολιτών η αντίδραση των οποίων εστιάζεται σε κάποιες φήμες που κυκλοφορούν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων που καταγράφονται στην Πάφο δεν δικαιολογεί το τοπικό lockdown και ουσιαστικά ενδεχομένως αυτό που έγινε στην Πάφο, να έγινε, επειδή είδαν από κοινού την Πάφο με τη Λεμεσό. 

Ο Δήμαρχος Πάφου εκτίμησε πως αυτή την άποψη δεν την ασπάζεται η πλειοψηφία, όμως οφείλουμε  να πούμε, συμπλήρωσε, ότι καταγράφεται και αυτή η άποψη από μια μικρή μερίδα δημοτών.

Εκείνο για το οποίο όσο περνούν οι μέρες αυξάνεται η ανησυχία μας, είναι, συνέχισε, η ανεργία και άνθρωποι οι οποίοι άρχισαν πλέον να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.  

Ο κ. Φαίδωνος σημείωσε, πως στόχος των μέτρων και διευθετήσεων που αποφασίστηκαν από τον Δήμο Πάφου είναι αφενός μεν η εξυπηρέτηση των επειγουσών αναγκών των πολιτών, αφετέρου δε η προστασία της υγείας των εργαζομένων του Δήμου και των δημοτών μέσω της αποφυγής αχρείαστου συνωστισμού.

Στόχος μας είναι η αναχαίτιση της διασποράς της πανδημίας, κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Home