Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φωταγωγήθηκε το δέντρο του Δήμου Λεμεσού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Offsite Team -
04.12.2022 - 18:24

Φωταγωγήθηκε το δέντρο του Δήμου Λεμεσού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαίδη

Την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Λεμεσού, σηματοδότησε η αποψινή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου της πόλης.

Η φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε, από το Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαίδη, στην παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, στην οδό Ανεξαρτησίας. Το δε εορταστικό πρόγραμμα περιλάμβανε παραστάσεις από χορωδίες, ορχήστρες και τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού. 

φβδ

Σύμφωνα με την πολιτιστική λειτουργό του δήμου Σκεύη Αντωνιάδου, το έναυσμα του εορταστικού προγράμματος έδωσε από τις πέντε το απόγευμα, η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, την οποία αργότερα συνόδευσαν οι παιδικές χορωδίες του Παπαδάκιου Δημοτικού Ωδείου, της Επιλογής, της Αρμονίας και Μελωδίες και Χρώματα, ταξιδεύοντας τους παρευρισκομένους στο πνεύμα των Χριστουγέννων και της αγάπης. Ακολούθησε Εορταστικό Πρόγραμμα με την Αλίκη Χρυσοχού και την Ορχήστρα της.

ηξω

Την ίδια ώρα υπήρχε Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης και Χειροτεχνίας, ενώ ο Ξυλοπόδαρος Ζογκλέρ και Μασκότ Χριστουγέννων διασκέδασε παιδιά και μεγάλους. Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε  βόλτα με το τρενάκι του Δήμου στην οδό Ανεξαρτησίας και στον πεζόδρομο Αγίου Ανδρέου.

Επίσης ο Άγιος Βασίλης θα καταφθάσει στην περιοχή με το έλκηθρο του και τη συνοδεία του για να μοιράσει δώρα στα παιδιά.

sdvds

ΚΥΠΕ

 

Home