Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πέγεια

Offsite Team -
03.12.2022 - 09:20

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πέγεια

Ο Άγιος Βασίλης που κατέφθασε με πυροσβεστικό όχημα μοίρασε δώρα στα παιδιά

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Πέγειας φωταγωγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής  στην κεντρική πλατεία του Δήμου. Ο Άγιος Βασίλης που κατέφθασε με πυροσβεστικό όχημα μοίρασε δώρα στα παιδιά που συγκεντρώθηκαν με τους γονείς τους στην πλατεία του Δήμου Πέγειας για να βιώσουν τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων που διοργανώνει ο Δήμος Πέγειας.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου ανέφερε πως «τα Χριστούγεννα είναι η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης  και σαν Τοπική Αρχή  πιστοί στο ραντεβού μας και  σταθεροί στην προσπάθεια μας για καθιέρωση των εκδηλώσεων του Δήμου ως θεσμό συνεχίζουμε και φέτος».

Ο κ. Λάμπρου σημείωσε ακόμη πως σε μια εποχή που η καθημερινότητα είναι δύσκολη ως Δήμος προσπαθούν να δώσουν στους συμπολίτες τους ότι χρειάζεται για να  ζεστάνουν τις ψυχές τους και για να αισθανθούν αληθινοί άνθρωποι.

Δεσμεύτηκε ακόμη πως δεν θα αφήσουν κανένα συνάνθρωπο τους να νιώσει μόνος. Κάλεσε επίσης τους δημότες ο καθένας με τον τρόπο του να στηρίξει τους συνανθρώπους του, σημειώνοντας πως αυτό άλλωστε είναι και το πραγματικό νόημα των εορτών που ακολουθούν.

Η εκδήλωση περιλάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον καλλιτέχνη Θάνο Καλλίρη.

ΚΥΠΕ

 

Home