Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φρίκη χωρίς τέλος: Ψάχνουν τη σορό της 6χρονης Σιέρας

Του Στέλιου Στυλιανού -
05.06.2019

Φρίκη χωρίς τέλος: Ψάχνουν τη σορό της 6χρονης Σιέρας

Thumbnail
Τα επόμενα βήματα στην πολύκροτη υπόθεση - Στο δικαστήριο εκ νέου αύριο ο 35χρονος Ίλαρχος

Στον εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα στην Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο στρέφονται πλέον όλες οι έρευνες μετά και τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας το πρωί της Τρίτης, στην Κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό.

Συγκεκριμένα μετά και τον εντοπισμό της τελευταίας βαλίτσας, έλαβαν τέλος οι έρευνες στο Μιτσερό και έτσι οι αρχές θα ρίξουν όλες τους τις δυνάμεις στο Ξυλιάτο με στόχο να βρεθεί το 7ο και τελευταίο θύμα του 35χρονου καθ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου.

Η όλη επιχείρηση στο Ξυλιάτο αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες μέρες, καθώς σήμερα θα γίνει η μεταφορά διαφόρων φορτίων που χρειάζονται από την Κόκκινη λίμνη στην λίμνη Μεμί, με στόχο να απελευθερωθεί και η σκηνή στο Μιτσερό η οποία παραμένει υπό φρούρηση από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 25/4 . 

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά στην λίμνη Μεμί θα γίνει τις επόμενες μέρες σηματοδότηση στόχων και στην συνέχεια εκεί που κριθεί αναγκαίο θα συνεχιστούν οι διαδικασίες με κατάδυση δυτών, με την ελπίδα εντοπισμού της 6χρονης Σιέρας.

Σημειώνεται ότι με τα όσα άφηναν να νοηθούν το περασμένο διάστημα οι αρχες ο εντοπισμός της Σιέρας μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι,  καθώς σε αντίθεση με τα πτώματα στην κόκκινη λίμνη, ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι έριξε στην λίμνη Μεμί το άψυχο σώμα της τυλιγμένο σε σεντόνι, γεγονός που θα δυσκολεύει περαιτέρω τις έρευνες.

Ξανά στο δικαστήριο

Στο μεταξύ ενώπιον του Δικαστηρίου θα οδηγηθεί εκ νέου το πρωί της Πέμπτης ο 35χρονος «Ορέστης» για ανανέωση για άλλες 8 μέρες του διατάγματος κράτησης του. Η ανανέωση κράτησης του υπόπτου κρίνετε αναγκαία προκειμένου να συμπληρωθεί το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας και ως εκ τούτου δεν αναμένεται να καταχωρηθεί για την ώρα στο δικαστήριο, όπως αναμενόταν.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί πέραν των 600 καταθέσεων όπως επίσης και μεγάλος αριθμός τεκμηρίων. Οι αρχές συνεχίζουν ακόμα να αναζητούν το τηλέφωνο του 35χρονου την sim card του οποίου πήγε να καταπιεί χωρίς αποτέλεσμα κατά την σύλληψη του.

Παράλληλα, μετά και τις εξετάσεις από την Αστυνομία στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 35χρονου καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, οι Αρχές ψάχνουν ακόμα τρεις γυναίκες

Συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκες μιλούσαν με τον 35χρονο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Badoo, ενώ δεν είχαν δηλωθεί ως ελλείπουσες, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται οι τρεις να βρίσκονται στο εξωτερικό και για αυτό δεν εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής. 

mitsero

Τα θύματα που βρέθηκαν μέχρι στιγμής

  • Μαρί Ρόουζ, 38 ετών - 14 Απριλίου εντοπίστηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό
  • Αριάν Παλάνας, 28 ετών - 20 Απριλίου εντοπίστηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό
  • Κάχτα Ανού, 30 ετών - 25 Απριλίου εντοπίστηκε σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας
  • Λίβια Μπουνέα, 36 ετών - 28 Απριλίου εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη
  • Έλενα Μπουνέα, 8 ετών - 5 Μαΐου εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη
  • Mαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, 29 ετών - H σορός της εντοπίστηκε στις 4 Ιουνίου το πρωί στην Κόκκινη λίμνη

Home