Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΓεΣΥ: Αναβαθμίστηκε η Πύλη Δικαιούχων

Offsite Team -
24.11.2022 - 13:04

ΓεΣΥ: Αναβαθμίστηκε η Πύλη Δικαιούχων

Οι νέες λειτουργίες για τους παρόχους

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) επιθυμεί να ενημερώσει τους δικαιούχους του ΓεΣΥ αναφορικά με δύο νέες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες μέσω της Πύλης Δικαιούχων η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας του ΓεΣΥ.

Οι νέες λειτουργίες αφορούν:

1. Τις Διαθέσιμες Παραπομπές (παραπεμπτικά σε ισχύ)

Ο κάθε δικαιούχος έχει πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεται για όλα τα παραπεμπτικά που του έχουν εκδοθεί στο πλαίσιο του ΓεΣΥ (π.χ. παραπεμπτικά για διάφορες κατηγορίες υπηρεσιών υγείας, συνταγές για φάρμακα ή/και αναλώσιμα, για εργαστηριακές εξετάσεις και προεγκρίσεις) και για τα οποία δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης ή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πλήρως.

2. Την Προσωπική Κατάσταση Συμπληρωμών

Για κάθε ημερολογιακό έτος (με προ-επιλογή το τρέχον έτος), ο δικαιούχος μπορεί πλέον να βλέπει για κάθε υπηρεσία υγείας που λαμβάνει τόσο την ενδεικτική Συμπληρωμή (η οποία εμφανίζεται κατά τη δέσμευση παραπεμπτικού και πριν την τελική υποβολή απαίτησης από τον παροχέα) όσο και την τελική Συμπληρωμή, η οποία αποτελεί την ορθή Συμπληρωμή που αντιστοιχεί στην κάθε υπηρεσία φροντίδας υγείας που έχει λάβει ο δικαιούχος.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στον «Οδηγό Χρήσης Νέων Λειτουργιών του Συστήματος Πληροφορικής του ΓεΣΥ», ο οποίος είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ στην Ενότητα «Ενημέρωση/Νέα και Ανακοινώσεις» ή ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στις πιο πάνω λειτουργίες προϋποθέτει ότι ο δικαιούχος έχει λογαριασμό στην Πύλη Δικαιούχων και έχει συνδέσει το Αρχείο Δικαιούχου του.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οδηγίες για να συνδέσετε τον λογαριασμό χρήστη σας με το Αρχείο Δικαιούχου σας, ακολουθήστε το σύνδεσμο ή καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000.

Home