ΓεΣΥ: Αυξάνονται οι Παιδίατροι κερδίζεται το στοίχημα (Λίστες)

ΓεΣΥ: Αυξάνονται οι Παιδίατροι κερδίζεται το στοίχημα (Λίστες)

ΠΙΣ: Νέα πρόταση για συμμετοχή στο ΓεΣΥ -Τι λέει η πρόταση
Φτάνουν τον αρχικό στόχο οι συμβεβλημένοι με τον ΟΑΥ Προσωπικοί γιατροί για Παιδιά 

Μπαίνει για τα καλά στις ράγες του ΓεΣΥ καθώς με την συμπλήρωση δύο μηνών το νέο σύστημα Υγείας άρχισε να ρολάρει για τα καλά, με νέους παρόχους να εντάσσονται συνεχώς. 

Το γεγονός αυτό το είχε τονίσει επανειλημμένα και ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας  o οποίος ανέμενε την σταδιακή αύξηση των παρόχων υγείας, μια αύξηση που σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχιστεί και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σημειώνεται μάλιστα ότι πριν από την εφαρμογή του ΓεΣΥ υπήρχε έντονη ανησυχία όσον αφορά το κομμάτι των Παιδιάτρων μετά και από ανακοινώσεις που υπήρξαν από Παιδιάτρους για μη ένταξη τους στο ΓεΣΥ. 

Την περίοδο εκείνη ο ΟΑΥ σύστηνε ψυχραιμία με πηγές από τον Οργανισμό να επισήμαναν ότι το ΓεΣΥ μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά με την ένταξη 130 παιδιάτρων.  Δύο  μήνες μετά την έναρξη του νέου ΓεΣΥ ο ΟΑΥ πιάνει τον αρχικό στόχο με 128 Παιδίατρους να εντάσσονται μέχρι χθες στο ΓεΣΥ.

Συγκεκριμένα στο ΓεΣΥ εντάχθηκαν 50 Παιδίατροι στην Λευκωσία, 25 στην Λάρνακα, 21 στον Λεμεσό, 14 στον Αμμόχωστο και 18 στην Πάφο.

Δείτε εδώ την λίστα με τους Παιδίατρους του ΓεΣΥ

Home