Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΓεΣΥ: Η πρώτη ιστορική πράξη στις 5:15 το πρωί

Offsite Team -
01.06.2019

ΓεΣΥ: Η πρώτη ιστορική πράξη στις 5:15 το πρωί

Thumbnail
Τι δήλωσε ο Υπουργός Υγείας μετά τις πρώτες ώρες λειτουργίας του ΓεΣΥ

Προς το παρόν όλα κυλούν ομαλά, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα στα Γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. Ο κ. Ιωάννου ενημερώθηκε για τη μέχρι στιγμής πορεία της ημέρας από τον Πρόεδρο του ΔΣ και τη Διευθυντική Ομάδα του Οργανισμού, καθώς και από τους Λειτουργούς του ΟΑΥ που εργάζονται για την τεχνική στήριξη.

Η σημερινή μέρα είναι ιστορική, είπε ο Υπουργός Υγείας, αφού μετά από αναμονή πολλών ετών, επιτέλους ξεκινούμε σήμερα με την εφαρμογή της 1ης φάσης του ΓεΣΥ.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο κ. Ιωάννου, η πρώτη πράξη και τιμολόγηση στον ΟΑΥ, έγινε στις 5.15 π.μ. από Προσωπικό Ιατρό, ενώ ακολούθησε πράξη και από Ειδικό Ιατρό. «Με ευχαρίστηση έχω ενημερωθεί ότι δεν έχουν παρατηρηθεί οποιαδήποτε προβλήματα. Βέβαια δεν υπάρχει από την πρώτη μέρα, που είναι και Σάββατο, τεράστιος όγκος συναλλαγών, αλλά και με τον όγκο που υπάρχει αυτή τη στιγμή και από πράξεις που εκτελέστηκαν από φαρμακεία, φαίνεται ότι προς το παρόν κυλούν όλα ομαλά».

 
Home