Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γιατί σταματούν την Τετάρτη οι έρευνες στην Κοκκινη Λίμνη

Offsite Team -
28.05.2019 - 21:15

Γιατί σταματούν την Τετάρτη οι έρευνες στην Κοκκινη Λίμνη

Thumbnail
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Με έρευνες στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, συνεχίζονται αύριο το πρωί οι προσπάθειες για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και παιδιών.

Ωστόσο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, δεν θα ισχύσει το ίδιο στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, όπου διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου, αφού το προσωπικό που εργάζεται εκεί για 40 συνεχόμενες ημέρες, πήρε άδεια, ώστε να ξεκουραστεί για κάποιες ώρες.

Μεθαύριο, θα συνεχιστούν κανονικά οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, από την ομάδα της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, η οποία έχει συγκεκριμένο εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Οι Ισραηλινοί ολοκληρώνουν αύριο τις έρευνες και αναχωρούν την Πέμπτη

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή του ΚΥΠΕ, η ομάδα από το Ισραήλ θα βρίσκεται και πάλι αύριο το πρωί στη Λίμνη Μεμί, συνεχίζοντας τις έρευνες με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, σε στόχους που είχε καταγράψει το ηχοεντοπιστικό σύστημα sonar.

Εξάλλου, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα των Ισραηλινών θα ολοκληρώσει αύριο τις έρευνες στη Λίμνη Μέμι και μεθαύριο θα αναχωρήσει από την Κύπρο.

Στο μεταξύ, μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να γίνει σάρωση της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό, με σάρωθρο.

Οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη επικεντρώθηκαν στη νοτιοδυτική πλευρά της λίμνης. Οι δύτες έλεγξαν σημεία μέχρι και 10 μέτρα βάθους, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε.  

Home