Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Πρώτη Κυρία επισκέφθηκε το Ronald MacDonald House στο Βερολίνο

Offsite Team -
23.11.2022 - 13:05

Η Πρώτη Κυρία επισκέφθηκε το Ronald MacDonald House στο Βερολίνο

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, η οποία συνοδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, το Βερολίνο, μετέβη σήμερα στους χώρους του φιλανθρωπικού οργανισμού Ronald Macdonald.

Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που διατηρεί παραρτήματα σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, η αποστολή του οποίου είναι να δημιουργεί και να υποστηρίζει προγράμματα που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και την ευημερία των παιδιών, ενώ φιλοξενεί παιδιά που λαμβάνουν θεραπείες από νοσοκομεία του Βερολίνου, αλλά και τις οικογένειες τους, αφού προέρχονται από άλλες χώρες.

Στο Ronald MacDonald House στο Βερολίνο φιλοξενούνται και Κύπριοι τα παιδιά των οποίων λαμβάνουν θεραπεία σε νοσοκομεία του Βερολίνου.

Κατά την άφιξη της στο Ronald MacDonald House την κα Αναστασιάδη υποδέχθηκε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του οργανισμού κα Anke Neumann, η οποία την ξενάγησε στους χώρους του ιδρύματος.

Ακολούθως η κα Αναστασιάδη συνομίλησε με παιδιά και οικογένειες που φιλοξενούνται στον χώρο και έδωσε δώρα στα παιδιά.

Τέλος, παρέδωσε συμβολική χρηματική εισφορά ύψους χιλίων ευρώ για τους σκοπούς του οργανισμού.

Εξάλλου, στις 20 Νοεμβρίου, η κα Αναστασιάδη παρέστη στην συναυλία «Κυπρίων Συναυλία» που διοργάνωσε το Κυπριακό Πολιτιστικό Κέντρο Βιέννης και στην οποία συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου.

Στο περιθώριο της επίσκεψης της στη Βιέννη, η κα Αναστασιάδη συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αυστρίας, Έξαρχο Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ.κ. Αρσένιο,  στη Μητρόπολη Αυστρίας, και ξεναγήθηκε στην Ελληνική Εθνική Σχολή Βιέννης, όπου η πρώτη κυρία παρέδωσε εισφορά ύψους δύο χιλιάδων ευρώ για τις ανάγκες της Σχολής.

Home