Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ικανοποιημένος ο Υπ. Υγείας από τον εμβολιασμό παιδιών 5-11

Offsite Team -
03.01.2022

Ικανοποιημένος ο Υπ. Υγείας από τον εμβολιασμό παιδιών 5-11

Θα λειτουργήσουν άλλα δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέςλας για την πορεία των εμβολιασμών παιδιών 5-11 ετών, ευχαριστώντας και την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η ανακοίνωση του Υπ. Υγείας:

Η άριστη συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και της Ιατρικής κοινότητας έχει αποδείξει πάμπολλες φορές πως επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα ως προς την προάσπιση της υγείας των πολιτών, αλλά ταυτόχρονα στέλνει και ενθαρρυντικά μηνύματα ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία των ευάλωτων ομάδων μας. Είναι για αυτό το λόγο, που θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τα μέλη της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου και ειδικότερα στον Πρόεδρο της Δρ. Μιχάλη Αναστασιάδη, οι οποίοι χθες Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022, άφησαν τις οικογένειες τους εν μέσω εορτών και ρίχθηκαν στη “μάχη” του εμβολιασμού, θωρακίζοντας με αυτό τον τρόπο τα παιδιά ηλικίας 5 -11 ετών.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Συγκεκριμένα, χθες στο εμβολιαστικό κέντρο της Κρατικής Έκθεσης διενεργήθηκαν 640 εμβολιασμοί παιδιών, ενώ στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και δη των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, θα προχωρήσει στη λειτουργία μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων στις 8 Ιανουαρίου 2022, στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού και στις 15 Ιανουαρίου 2022, στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών κοινοτήτων στην Τριμίκλινη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Home