Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καταδίωξη: Σταμάτησε όταν αστυνομικοί πυροβόλησαν τα ελαστικά

Offsite Team -
17.09.2021

Καταδίωξη: Σταμάτησε όταν αστυνομικοί πυροβόλησαν τα ελαστικά

Μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων και 20.000 ευρώ στο όχημα 57χρονου

Άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Λεμεσού σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με πληροφορίες να φέρουν την Αστυνομία να πυροβολεί στα ελαστικά του οχήματος 57χρονου άνδρα για να τον ακινητοποιήσει.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατόπιν πληροφορίες η Αστυνομία έθεσε υπό παρακολούθηση το όχημα του 57χρονου. Η Αστυνομία εξασφάλισε πληροφορίες ότι ο 57χρονος κουβαλούσε μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων.

Στο δρόμο Λάρνακας - Λεμεσού η Αστυνομία «άναψε» τους φάρους και έκανε σήμα στον 57χρονο να σταματήσει. Ωστόσο, ο 57χρονος «πάτησε γκάζι» και προσπάθησε να ξεφύγει κινούμενος εντός της  Λεμεσού με την Αστυνομία να τον ακολουθεί κατά πόδας.

Ακολούθως ο 57χρονος επέστρεψε στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία, αλλά στο ύψος του Αγίου Τύχωνα τον ανέκοψαν αφού προηγουμένως αστυνομικοί φέρονται να πυροβόλησαν στα ελαστικά του οχήματος για να τον ακινητοποιήσουν.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μετά την ανακοπή στο όχημα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων και το ποσό των 20.000 ευρώ, ενώ ο 57χρονος συνελήφθη καΙι ειδοποιήθηκε το Τμήμα Τελωνείων.  Το όχημα κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλή χώρο από την Αστυνομία.

 

Home