«Κατηφορίζουν» προς το Mikis Tavern οι Πάφιοι–Ξεκινά το τσίκνισμα

«Κατηφορίζουν» προς το Mikis Tavern οι Πάφιοι–Ξεκινά το τσίκνισμα

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού στον Δ. Πόλεως Χρυσοχούς - Το πρόγραμμα

Ξεκινούν οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου, η έναρξη των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων θα γίνει σήμερα Τσικνοπέμπτη, στις 16:30 το απόγευμα με διασκέδαση στην πλατεία της Πόλης, δίπλα από το Mikis Tavern, με τσικνίσματα, τραγούδι, χορούς.

Οι εκδηλώσεις, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα συνεχιστούν με τον καρναβαλίστικο χορό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ. στο Y & P Latchi Restaurant στο Λατσί με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την ορχήστρα «οι Ανεπανάληπτοι». Στον καρναβαλίστικο χορό με είσοδο μετά φαγητού και ποτού, €20 το άτομο, θα κληρωθούν δώρα και θα βραβευτούν η καλύτερη αμφίεση, η καλύτερη πελλόμασκα και το καλύτερο ζευγάρι.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την καρναβαλίστικη παρέλαση την Κυριακή 1η Μαρτίου η οποία θα ξεκινήσει από το προαύλιο της εκκλησίας του Απ. Ανδρέα και θα καταλήξει στην πλατεία της Πόλης, δίπλα από Mikis Tavern όπου θα ακολουθήσει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τραγούδι, φαγητό, διασκέδαση, απασχόληση παιδιών και παιδικά παιχνίδια. Ώρα έναρξης παρέλασης 11.00 π.μ.

Τέλος την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου με παραδοσιακά παιχνίδια και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την ορχήστρα «οι Νότες» στην Δημοτική πλαζ στο Λατσί. Θα προσφέρεται δωρεάν παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα και κρασί. Ώρα έναρξης παιχνιδιών 11.0 π.μ. και καλλιτεχνικού προγράμματος 2.30 μ.μ., καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Home