Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Kitasweather: Έντονες καταιγίδες με χαλάζι σήμερα

Offsite Team -
07.06.2022 - 09:27

Kitasweather: Έντονες καταιγίδες με χαλάζι σήμερα

Η πρόβλεψη του καιρού από το Kitasweather

Σφήνα ύφεσης στη μέση τροπόσφαιρα και χαμηλή πίεση στην επιφάνεια επηρεάζει και σήμερα Τρίτη την περιοχή μας με αποτέλεσμα να αναμένεται και πάλι η εκδήλωση τοπικών βροχών/καταιγίδων κατά τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες στα ορεινά/ημιορεινά και σε κεντροανατολικά τμήματα του νησιού ενώ αύριο Τετάρτη, η αστάθεια θα περιοριστεί και τα όποια φαινόμενα θα γίνουν πιο μεμονωμένα. Από την Πέμπτη, οι ασταθείς καιρικές συνθήκες φαίνεται να υποχωρούν πρόσκαιρα για να επιστρέψουν και πάλι στο τέλος της εβδομάδας. Η θερμοκρασία μέχρι και τουλάχιστον το τέλος της εβδομάδας θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αχιλλέας Αιμιλιανίδης: Το αντίο στη μητέρα του με μια φωτογραφία

Σήμερα Τρίτη, οι ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένεται να συνεχίσουν καθώς σφήνα ύφεσης στη μέση τροπόσφαιρα και χαμηλές πιέσεις στην επιφάνεια θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την περιοχή μας.

Έτσι, μετά τη διάλυση της τοπικής πρωινής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί ηλιόλουστος. Σύντομα όμως, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά και σε κεντροανατολικά τμήματα του νησιού αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές/καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ριπαίους ανέμους, με πιθανές χαλαζοστρώσεις κυρίως στα ορεινά. Κατά τις βραδινές ώρες τοπικά στα παράλια, στο εσωτερικό και σε κοιλάδες θα παρατηρηθεί ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την πρόβλεψη από KITASWEATHER

Home