Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κλειστή παραμένει η κουζίνα του ΓΝ Πάφου με οδηγίες του ΟΚΥπΥ

Offsite Team -
20.04.2020 - 11:30

Κλειστή παραμένει η κουζίνα του ΓΝ Πάφου με οδηγίες του ΟΚΥπΥ

Thumbnail
Κλειστή παραμένει η κουζίνα του Νοσοκομείου Πάφου μετά που πέντε εργαζόμενοι σε αυτήν βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου, δρ. Ιωσήφ Μουτήρης ανέφερε πως η κουζίνα παραμένει κλειστή προς το παρόν με οδηγίες του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

Οι διαδικασίες απολύμανσης του χώρου της κουζίνας, πρόσθεσε, έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο η κουζίνα παραμένει κλειστή και έγιναν άμεσες ενέργειες για αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα, ενώ γίνονται διαδικασίες για επαναλειτουργία της.

Στο μεταξύ, σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες για απολύμανση του χώρου προχώρησε ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας μετά και το θετικό αποτέλεσμα κορωνοϊού που αφορά  γυναίκα που εργάζεται στο Τμήμα Καθαριότητας του ΓΝ Πάφου στο πλαίσιο του επαναληπτικού ελέγχου.

Πρόκειται  για την τρίτη εργαζόμενη στο Τμήμα Καθαριότητας του ΓΝ Πάφου που εντοπίζεται θετική στον κορωνοϊό.

Στο μεταξύ πέντε ασθενείς νοσηλεύονται στον θάλαμο ύποπτων περιστατικών του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον δρα Μουτήρη. Ο δρ. Μουτήρης ανέφερε πως πρόκειται για τρεις γυναίκες ηλικίας 50, 75 και 82 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 77 και 83 ετών.

Σύμφωνα με τον δρα Μουτήρη από το Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής του Νοσοκομείου Πάφου έχουν περάσει αρκετοί ασθενείς και εξετάστηκαν, εκ των οποίων οι δύο εισήχθησαν στον θάλαμο ύποπτων περιστατικών, στον οποίο νοσηλεύονται συνολικά πέντε άτομα.

Ο δρ. Μουτήρης ανέφερε επίσης ότι τη Κυριακή του Πάσχα  από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών πέρασαν αρκετοί ασθενείς με άλλα προβλήματα υγείας που δεν σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

Οι ασθενείς αυτοί εξετάστηκαν, κάποιοι εξ αυτών θα νοσηλευτούν σε άλλα νοσοκομεία και άλλοι πήραν εξιτήριο.

Home