Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Το Κόμμα για τα Ζώα για τα ζώα απαντά εκ νέου για το άλογο

Offsite Team -
08.10.2019

Το Κόμμα για τα Ζώα για τα ζώα απαντά εκ νέου για το άλογο

Thumbnail
“Το Κόμμα για τα ζώα δεν έχει εξουσία να ακυρώνει παραστάσεις”

To Κόμμα για τα Ζώα από την αρχή είχε ξεκάθαρη θέση όσον αφορά το θέμα της συμμετοχής αλόγου σε θεατρική παράσταση, αλλά δεν έχει την εξουσία να ακυρώνει την οποιαδήποτε παράσταση, αναφέρει σε ανακοίνωση.

 

Απαντώντας σε όσους θεωρούν ότι την ευθύνη για την ακύρωση της παράστασης την είχε είτε ο Υπουργός Παιδείας είτε το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, το κόμμα αναφέρει ότι μετά την καταγγελία του γεγονότος από πολίτη στον αστυνομικό σταθμό Λευκωσίας και την ενημέρωσή του, το κόμμα ακολούθησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες βάσει της νομοθεσίας περί ευημερίας και προστασίας των ζώων.

 

Ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, που είναι η αρμόδια Αρχή για να διερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης και τον Υπουργό Παιδείας, καθώς η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας.

 

«Το Κόμμα για τα Ζώα υποστήριξε από την αρχή με σαφήνεια τη θέση του, που είναι ότι η χρήση πρέπει να αποφεύγεται, ειδικά όταν τα ζώα υπόκεινται σε ταλαιπωρία ή το σενάριο δείχνει έλλειψη σεβασμού προς αυτά. Παρόλα αυτά, το Κόμμα, πέραν της διαμαρτυρίας που έγινε, δεν έχει την εξουσία να ακυρώνει οποιαδήποτε παράσταση», αναφέρει.

ΚΥΠΕ

 

Home