Κόμμα για Ζώα: Σεβασμός και συμπόνια για όλα τα πλάσματα της Γης

Κόμμα για Ζώα: Σεβασμός και συμπόνια για όλα τα πλάσματα της Γης

Το Κόμμα για τα Ζώα για την Παγκόσμια μέρα για τα αδέσποτα - εγκαταλελειμμένα ζώα

Με ανακοίνωση του  με αφορμή την Παγκόσμια μέρα για τα αδέσποτα - εγκαταλελειμμένα ζώα, το Κόμμα για τα Ζώα καλεί το κοινό

 να αναλογιστεί με την ευκαιρία αυτή λοιπόν, τα εκατομμύρια εγκαταλελειμμένα ζώα," τα οποία, μέσα στο γκρίζο μας τοπίο, μέσα στην απομόνωση μας, μπορούν να φέρουν το φως και τη χαρά στη ζωή και τη καρδιά μας".

Αναφέρει ότι τα καταφύγια σκύλων και γάτων είναι υπερπλήρη από εγκαταλελειμμένα, αδέσποτα ζωάκια, τα οποία κάποιοι συνάνθρωποι μας χωρίς συναισθήματα και συνείδηση, τα εγκατέλειψαν είτε άρρωστα, σκελετωμένα, υποσιτισμένα,τραυματισμένα, κακοποιημένα κ.α. και προσθέτει ότι "καθημερινά παλεύουν και αυτά όπως και οι φιλόζωοι εθελοντές να τα βοηθήσουν, να τους δώσουν μια ευκαιρία στη ζωή, να τα γιατρέψουν, να τα φροντίσουν όπως τους αξίζει και τους ευγνωμονούμε."

Διαβεβαιώνει, τέλος, ότι θα είναι πάντα δίπλα στους εθελοντές, τους φιλόζωους, τα καταφύγια και τις φιλοζωικές οργανώσεις και βοηθά με την σειρά του με πολλούς τρόπους στο θεάρεστο τους έργο.

"Σεβασμός και συμπόνια για όλα τα πλάσματα της Γης γιατί ΜΙΑ είναι η Ευημερία και ΜΙΑ είναι Υγεία ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΩΑ, ΦΥΣΗ", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Home