Κρίσιμα 38χρονος - Κοιμόταν και παραλίγο να καεί ζωντανός

Κρίσιμα 38χρονος - Κοιμόταν και παραλίγο να καεί ζωντανός

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα σε όλο το σώμα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 20.55 χθές βράδυ όταν λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μεταλλικό υποστατικό (ακινητοποιήμενο τροχόσπιτο) σε γεωργικό τεμάχιο στον δρόμο μεταξύ των χωριών Φλάσου και Καλοπαναγιώτης.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου και Σταθμό Λακατάμιας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.54.

Το υποστατικό υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Είχε χρήση ως χώρος διαμονής αλλοδαπού εργάτη. Ο αλλοδαπός εργάτης που κοιμόταν στο υποστατικό δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την πυρκαγιά και από την ακτινοβολία και την θερμότητα υπέστη εγκαύματα. Τον έβγαλε έξω ο εργοδότης του που αντιλήφθηκε την πυρκαγιά από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και αφίχθη έγκαιρα στο μέρος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. 

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο 38χρονος ένοικος, ο οποίος βρισκόταν εντός του τροχόσπιτου κατά τη διάρκεια της φωτιάς, απεγκλωβίστηκε από γείτονα του. 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Αυτός νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. 

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ τα ακριβή αίτια θα εξακριβωθούν από εξετάσεις που θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πεδουλά συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Home