Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κυβερνητικές: Πότε θα παραδώσουν αποτελέσματα οι εξεταστές

Offsite Team -
21.12.2018 - 11:37

Κυβερνητικές: Πότε θα παραδώσουν αποτελέσματα οι εξεταστές

Thumbnail
Ξεκίνησαν οι διαδικασίες βαθμολόγησης - Πόσες χιλιάδες τελικά έδωσαν κυβερνητικές

Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η οργάνωση και διεξαγωγή των εξετάσεων για πρόσληψη στη δημόσια υπηρεσία και επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους λειτουργούς (εκπαιδευτικούς και δημόσιους υπαλλήλους) που εργάστηκαν για τη στελέχωση των εξεταστικών κέντρων και γενικά για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Η Υπηρεσία Εξετάσεων, σύμφωνα με την πρόσφατη τροποποίηση της νομοθεσίας, ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη διοργάνωση των πιο πάνω εξετάσεων, από την υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων μέχρι την ετοιμασία των αποτελεσμάτων.

Ο αριθμός των υποψηφίων στις εξετάσεις για τις θέσεις εισδοχής στη Δημόσια Υπηρεσία, των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την κλίμακα Α8 του κυβερνητικού μισθολογίου και για τις οποίες απαιτείται ως βασικό προσόν Πανεπιστημιακό Δίπλωμα ή ισότιμο προσόν, οι οποίες διεξήχθησαν την 1η Δεκεμβρίου 2018, ανήλθε στις 10004. Ο αριθμός των υποψηφίων για τις θέσεις εισδοχής στη δημόσια υπηρεσία, των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την κλίμακα Α7 του κυβερνητικού μισθολογίου, οι οποίες διεξήχθησαν την 15η Δεκεμβρίου 2018, ανήλθε στις 7774.

Για τη διεξαγωγή των διαδικασιών των Εξετάσεων για Πρόσληψη στο Δημόσιο 2018 που πραγματοποιήθηκαν σε όλες της Επαρχίες της Κύπρου την 1η και 15η Δεκεμβρίου 2018 λειτούργησαν 93 Εξεταστικά Κέντρα.

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη βαθμολόγηση των τετραδίων απαντήσεων των υποψηφίων και τα αποτελέσματα αναμένεται να παραδοθούν στην Ειδική Επιτροπή μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου του 2019.

Home