Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κύπρος: Νέα αεροπορική σύνδεση Πάφου-Βηρυτού

Offsite Team -
10.07.2019 - 21:11

Κύπρος: Νέα αεροπορική σύνδεση Πάφου-Βηρυτού

Thumbnail
Η ΕΤΑΠ χαιρετίζει την αεροπορική σύνδεση Πάφου-Βηρυτού

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) χαιρετίζει την εξαγγελία της αεροπορικής εταιρείας Ryanair για δρομολόγιο Βηρυτού - Πάφος από το φθινόπωρο, καθώς θεωρεί ότι αυτό θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην οικονομία και στην ανάπτυξη διαφόρων τμημάτων του τουρισμού, όπως ταξίδια μικρής διάρκειας, γαμήλιες τελετές, ταξίδια νεόνυμφων κ.α.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, το εν λόγω δρομολόγιο ήταν τα τελευταία χρόνια στις προτεραιότητες των φορέων της Πάφου και μέσα από μια κοινή προσπάθεια διαφόρων φορέων και του κράτους επιτεύχθηκε  η έναρξη του από τον ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο Νάσος Χατζηγεωργίου, Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου στη γραπτή του ανακοίνωση εκφράζει την ικανοποίηση του που η Ryanair επενδύει συνεχώς στην Πάφο και με το νέο δρομολόγιο ενισχύεται ακόμη περισσότερο η σύνδεση του προορισμού με τουριστικές αγορές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  

 Η τουριστική Πάφος, προσθέτει, είναι ακόμη πιο κοντά στον στόχο για επαναφορά του προορισμού σε ολόχρονη βάση, εμπλουτισμού του μείγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων που εξυπηρετεί. 

 

Home