Λήστεψε χρυσοχοείο και χτύπησε την ιδιοκτήτρια - Η ποινή του

Λήστεψε χρυσοχοείο και χτύπησε την ιδιοκτήτρια - Η ποινή του

Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Σε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων καταδικάστηκε σήμερα 36χρονος, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για υπόθεση ληστείας σε χρυσοχοείο, που διαπράχθηκε το 2017, στη Λεμεσό.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 36χρονος βρέθηκε ένοχος, στην κατηγορία της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συγκεκριμένα ληστείας χρυσοχοείου ξενοδοχείου της Λεμεσού, που διαπράχθηκε το βράδυ της 30ης Ιουλίου 2017.

 

Ο ληστής εισήλθε στο χρυσοχοείο και αφού επιτέθηκε και κτύπησε την 71χρονη ιδιοκτήτρια, έκλεψε πέντε χρυσά δαχτυλίδια άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία, κατά την αναχώρησή του, ο δράστης έσπρωξε μία καμαριέρα η οποία έπεσε στο έδαφος.

 

Οι δύο γυναίκες είχαν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.  

Από τις εξετάσεις που είχαν γίνει από μέλη της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου, καθώς και εναντίον 24χρονου.  

Ο 36χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή και συνελήφθη το ίδιο βράδυ, ενώ εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Δημοκρατίας και καταζητείτο.  

Αφού εντοπίστηκε στην Πολωνία, συνελήφθη βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος και εκδόθηκε στις Κυπριακές Αρχές στις 22 Φεβρουαρίου, 2018.

Home