Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

LIVE: Ανασύρθηκε το πρώτο πτώμα - Όλες οι εξελίξεις

Offsite Team -
26.04.2019

LIVE: Ανασύρθηκε το πρώτο πτώμα - Όλες οι εξελίξεις

Thumbnail
Συνεχής ενημέρωση για τις έρευνες (Εικόνες - ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κυπριακή κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από τις δολοφονίες γυναικών και παιδιών από τον κατά ομολογία δολοφόνο, 35χρονο Αξιωματικό, γνωστό πλέον ως «Ορέστη». 

Να υπενθυμίσουμε πως ο «Ορέστης» παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε επτά γυναίκες, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα παιδιά.

Οι Αρχές μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τρεις από τις επτά σορούς, και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra, της 39χρονης Maricar Valdez και της 36χρονης Livia Florentina Bunea, με το μόλις 8 ετών κοριτσάκι της, Elena Natalia Bunea.

Στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, ανασύρθηκε σήμερα Κυριακή του Πάσχα, μία ταξιδιωτική βαλίτσα. Από έλεγχο που έγινε στην παρουσία Ιατροδικαστών, στην βαλίτσα εντοπίστηκε η σορός άγνωστης στο παρόν στάδιο γυναίκας, η οποία φαίνεται να είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Να σημειώσουμε πως,σ ύμφωνα με όσα ομολόγησε ο 35χρονος, η σορός της 39χρονη Maricar και της 36χρονης Livia Florentina Bunea, με το μόλις 8 ετών κοριτσάκι της, βρίσκονται στην Κόκκινη λίμνη, ενώ το άψυχο σώμα της 6χρονης Sierra στην λίμνη Μεμί» στον Ξυλιάτο.

Παράλληλα, στη λίμνη «Μεμί» στον Ξυλιάτο έχει εντοπιστεί δέρμα το οποίο έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί περί τίνος πρόκειται.

Ο δημοσιογράφος της Offsite, Στέλιος Στυλιανού, βρίσκεται σε Μιτσερό και Λίμνη Ξυλιάτου και μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

Δείτε πιο κάτω το LIVE:

As it Happened