Με οδηγίες Γιολίτη και Αρχηγού η εντατικοποίηση των ελέγχων

Με οδηγίες Γιολίτη και Αρχηγού η εντατικοποίηση των ελέγχων

Στόχος η αποφυγή της εξάπλωσης του ιού

Εντατικοποιούνται περαιτέρω οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την πλήρη εφαρμογή των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού, μετά από σχετικές οδηγίες της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Εμιλυς Γιολίτη και του Αρχηγού Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου.

 

Για το σκοπό αυτό, με σχετική απόφαση της ηγεσίας της Αστυνομίας, έχουν ενισχυθεί οι επαρχιακοί Ουλαμοί Πρόληψης Εγκλημάτων, αναφέρει ανακοίνωση της Δύναμης.  

Προσθέτει ότι «στόχος της εντατικοποίησης των ελέγχων είναι η αποφυγή της εκ νέου εξάπλωσης του ιού στην κοινωνία και για αυτό οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα είναι αυστηροί με τα μέλη της να προχωρούν σε καταγγελίες εκεί και όπου εντοπίζονται παραβιάσεις των σχετικών διαταγμάτων».

 

Σημειώνεται από την Αστυνομία, «ότι η εφαρμογή των μέτρων προστασίας είναι πάνω απ’ όλα ζήτημα δημόσιας υγείας για αυτό και η επίδειξη υπευθυνότητας και πειθαρχίας από όλους προς τις οδηγίες των ειδικών και τα πρωτόκολλα είναι επιβεβλημένη για τη δική μας προστασία, αλλά και των γύρω μας».

ΚΥΠΕ

Home