Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Mεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό - Τι εντόπισαν

Offsite Team -
21.09.2019 - 20:37

Mεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό - Τι εντόπισαν

Thumbnail
Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος – παράνομη κατοχή ναρκωτικών – συλλήψεις

Μέλη της Αστυνομίας (ΥΚΑΝ, ΤΑΕ, Κλάδος Ανιχνευτικών Σκύλων), διεξήγαγαν σήμερα το πρωί, συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία ερευνήθηκαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων, υποστατικά και οχήματα στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σε υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείται ως κατοικία, εντοπίστηκαν ένας 30χρονος και μια 43χρονη. Σε έρευνα που έγινε στο δωμάτιο τους ανευρέθηκαν, ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης βάρους 15.5 γραμμαρίων, χάπια έκσταση βάρους 13.5 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.3 γραμμαρίων, ένα χειροποίητο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό ύψους 1,850 ευρώ.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Σε έρευνα που έγινε σε δεύτερο δωμάτιο της εν λόγω οικίας, εντοπίστηκαν 21χρονος και 41χρονη, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε, ότι στην οικία υπήρχε εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο κατέγραφε πλάνα από δημόσιο δρόμο και τα αποθήκευε σε συσκευή καταγραφής. Οι κάμερες ασφαλείας, καθώς και η συσκευή καταγραφής παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Home