Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μεμονωμένες βροχές ίσως & καταιγίδες

Offsite Team -
02.11.2022 - 07:00

Μεμονωμένες βροχές ίσως & καταιγίδες

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο καιρού

Σήμερα ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά, στις νότιες περιοχές του Τροόδους, και αργότερα και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά, τοπικά στα νότια και στα νοτιοδυτικά παράλια, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια σταδιακά θα καταστεί τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια, τοπικά θα είναι λίγο ταραγμένη ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κυρίως από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στα βορειοδυτικά του νησιού.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις κλιματολογικές μέσες τιμές για την εποχή.

Home