Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μέσα από κλειστά κυκλώματα ψάχνουν και άλλους για το ΔΙΑ

Offsite Team -
19.07.2021

Μέσα από κλειστά κυκλώματα ψάχνουν και άλλους για το ΔΙΑ

Συνελήφθησαν 5 που θα οδηγηθούν στο Δικαστήριο / Πολύ σοβαρά αδικήματα

Μέσα από τα κλειστά κυκλώματα ψάχνουν τους ύποπτους για τα επεισόδια χθες βράδυ στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ . Η Αστυνομία προχώρησε ήδη στη σύλληψη πέντε προσώπων ενώ ψάχνουν άλλους 10 για τους οποίους ήδη από ψες κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες τους. Οι 5  ύποπτοι θα οδηγηθούν στις 11:00 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας με σκοπό την προφυλάκισή τους.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Οι «5» αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά αδικήματα όπως οχλαγωγία, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και άλλα πολύ σοβαρά αδικήματα. Για αποτελεσματικότερη διερεύνηση των επεισοδίων τη διερεύνηση ανέλαβε ειδική ενισχυμένη ομάδα ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Η ομάδα αυτή θα λάβει καταθέσεις, θα μελετήσει το οπτοκογραφικό υλικό και θα ετοιμάσει το φάκελο που θα σταλεί στον Γενικό Εισαγγελέα.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Εξάλλου, το βράδυ της Κυριακής η Αστυνομία είχε να αντιμετωπίσει 3 μέτωπα αφού σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου 2000 άτομα βρέθηκαν στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ, ενώ ένας όγκος 5000 ατόμων ήταν αρχικά στο Προεδρικό.Λίγο αργότερα μεγάλη μάζα πολιτών βρέθηκε ανεξέλεγκτα να κυκλοφορεί στη Λευκωσία.  

Home