Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μεθυσμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε βεράντα οικίας

Offsite Team -
12.01.2020 - 07:57

Μεθυσμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε βεράντα οικίας

Thumbnail
Ένας άλλος μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο -Τρεις άλλοι οδηγοί ανάμεσα τους και 17χρονος θετικοί σε έλεγχο νάρκοτεστ

Συμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οδηγός προκάλεσε χθες το απόγευμα τροχαίο (υλικές ζημιές μόνο) και σε τελικό έλεγχο αλκοόλης που του έγινε, διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε  υπό την επήρεια αλκοόλης 124μg αντί 22μg.

Λίγο αργότερα δεύτερος οδηγός, στην προσπάθεια του να εκκινήσει το όχημά του, απώλεσε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε βεράντα παρακείμενης οικίας. Στον οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 127μg αντί 22μg.

Στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων που έγιναν χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα, τρεις άλλοι οδηγοί,ανάμεσα τους και 17χρονος χωρίς άδεια οδηγού εντοπίστηκαν θετικοί σε προκαταρκτικούς ελέγχους νάρκοτεστ που υποβλήθηκαν.

Επίσης, τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν και συνέλαβαν οδηγό, ο οποίος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι αυτός διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Home