Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μιτσερό: Νέο πλάνο ερευνών - Στην Κύπρο οι επικεφαλής από Ισραήλ

Offsite Team -
21.05.2019

Μιτσερό: Νέο πλάνο ερευνών - Στην Κύπρο οι επικεφαλής από Ισραήλ

Thumbnail
Ενισχύονται οι έρευνες σε Μιτσερό και Ξυλιάτο από ομάδα του Ισραήλ

Στην Κύπρο βρίσκονται , σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι επικεφαλής της ομάδας από το Ισραήλ, οι οποίοι αναμένεται αύριο να έχουν επαφή με τον συντονιστή των ερευνών, Διευθυντή  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,  Μάρκο Τράγκολα, σε σχέση με τους σχεδιασμούς που γίνονται στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, και στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, για εντοπισμό δύο θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Στις έρευνες στις δύο λίμνες θα συνδράμουν δύτες και εξειδικευμένη ρομποτική κάμερα από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται στην Κόκκινη Λίμνη να πιάσει δουλειά το σάρωθρο, κατασκευασμένο από άγκυρες και αλυσίδες. 

Οι σημερινές έρευνες ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. 

Κατά τις σημερινές έρευνες πραγματοποιήθηκαν τρεις καταδύσεις βόρεια της λίμνης. 

Η πρώτη κατάδυση έγινε σε βάθος 14 μέτρων και η δεύτερη και τρίτη κατάδυση σε βάθος 10 και πάνω μέτρων.

Όσον αφορά τις έρευνες στην Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ελέγχθηκαν τέσσερις στόχοι με ρομποτική κάμερα, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε. 

Οι προσπάθειες στην Κόκκινη Λίμνη και στην Λίμνη Μεμί, συνεχίζονται αύριο το πρωί.

Home