Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μιτσερό: Στο δικαστήριο οι δύο συλληφθέντες

Offsite Team -
19.04.2019 - 07:37

Μιτσερό: Στο δικαστήριο οι δύο συλληφθέντες

Thumbnail
Οι τελευταίες πληροφορίες

Στο Δικαστήριο οδηγούνται στις 10 το πρωί οι Ελληνοκύπριοι που συνελήφθησαν χθες βράδυ για την υπόθεση φόνου της Marry Rose Tribucio.

Στις νεες συλληψεις οδήγησε την αστυνομία μαρτυρία κατά την οποία η άτυχη γυναίκα και η κόρη της θα διέμεναν το βράδυ πριν την εξαφάνιση τους στο σπιτι τους ενός .

Η αστυνομία ψάχνει την άκρη του νήματος στην υπόθεση μυστήριο. Οι δύο συλληφθέντες από την Επαρχία Λευκωσίας, 35 και 30 χρόνων, σύμφωνα με πληροφορίες είναι στελέχη της Εθνικής Φρουράς.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου, μετά από πληροφορία η οποία λήφθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 15:.20  της περασμένης Κυριακής 14 Απριλίου.  

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο, όπου με τη συμβολή μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, έγινε κατορθωτή η ανάσυρση του πτώματος από το εν λόγω φρεάτιο.        

Οι 35χρονος και 30χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί, βάσει δικαστικού εντάλματος, την περασμένη Τρίτη, άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 33χρόνων, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος.

Home