Νέα μέτρα εφαρμόζει από την Παρασκευή το ΣΥΛ

Νέα μέτρα εφαρμόζει από την Παρασκευή το ΣΥΛ

Σε ανακοίνωση του, το ΣΥΛ αναφέρει πως θα συνεχίζει να εφαρμόζει Σχέδιο Υπηρεσιακής Συνέχειας.

Κλειστά θα είναι από αύριο τα ταμεία του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, το οποίο θα εξυπηρετεί τους πολίτες μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μετά την εξαγγελία των νέων περιοριστικών μέτρων στην Επαρχία Λεμεσού.  

Σε ανακοίνωση του, το ΣΥΛ αναφέρει πως θα συνεχίζει να εφαρμόζει Σχέδιο Υπηρεσιακής Συνέχειας, με στόχο να μην επηρεαστεί η ομαλή υδροδότηση των καταναλωτών, ενώ από αύριο Παρασκευή μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου, τα ταμεία του θα παραμείνουν κλειστά.

 

Το κοινό καλείται όπως εξυπηρετείται διαδικτυακά και να διεκπεραιώνει τις σχετικές πληρωμές μέσω της ιστοσελίδας της JCC (https://www.jccsmart.com) ή μέσω των ιστοσελίδων των εμπορικών τραπεζών.

 

Επιπρόσθετα, το Συμβούλιο δεν θα προβαίνει σε διακοπή της παροχής νερού λόγω απλήρωτων λογαριασμών, μέχρι τη λήξη των έκτακτων μέτρων, ενώ αναστέλλεται, μέχρι τη λήξη των έκτακτων μέτρων, η εξυπηρέτηση του κοινού με φυσική παρουσία για επανασύνδεση παροχής  νερού, έκδοση πιστοποιητικών προς το Τμήμα Κτηματολογίου & Χωρομετρίας για μεταβίβαση ακινήτων, παραλαβή αιτήσεων για νέες εγκαταστάσεις ή/και διαχωρισμούς γης σε οικόπεδα.  

Όλες οι πιο πάνω υπηρεσίες, προστίθεται,  προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας του Συμβουλίου. Προσωπικό του ΣΥΛ θα βρίσκεται στα Γραφεία του ΣΥΛ και θα εξυπηρετεί τους καταναλωτές τηλεφωνικώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  

Το κοινό μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες και να επικοινωνεί με τα κατά περίπτωση αρμόδια τμήματα του Συμβουλίου καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 25 830000 (24ωρη εξυπηρέτηση) ή μέσω του email [email protected]

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home