NEWSROOM (17/5/22): Ανάλυση της επικαιρότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Offsite Team -
17.05.2022 - 15:55

NEWSROOM (17/5/22): Ανάλυση της επικαιρότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνάντηση Μπάιντεν με Μητσοτάκη - Τα νεότερα για την υγεία Ζέτας - Συναγερμός στην κυβέρνηση για την ακρίβεια

Δυναμικά συνεχίζεται η καθημερινή προβολή του NEWSROOM μέσω της πλατφόρμας DIGITAL με τις σημαντικότερες εξελίξεις της επικαιρότητας.

Με αμεσότητα, αντικειμενικότητα, εγκυρότητα, Δημοσιογράφοι των ιστοσελίδων OFFSITE και BRIEF, στο στούντιο, μέσω skype και τηλεφωνικώς μεταφέρουν και αναλύουν τα κύρια γεγονότα από Κύπρο και κόσμο.

Δείτε το βίντεο του NEWSROOM:

Διαβάστε αναλυτικά τα ρεπορτάζ πιο κάτω:

>Συναγερμός σε κυβέρνηση για την ακρίβεια – Αναμένεται Αρμαγεδδών

Τι ανταλλάγματα θα ζητήσει ο Ερντογάν για Φινλανδία & Σουηδία

Σουηδία: Υπέγραψε αίτημα ένταξης στο ΝΑΤΟ

Καιρός: Αγγίζει σαραντάρια το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία

Offsite Team -
02.07.2022 - 07:39

Καιρός: Αγγίζει σαραντάρια το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από το Kitasweather

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τοπικά στα ανατολικά έως τα 5 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε θαλάσσιους, εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν στα νότια/νοτιοανατολικά παράλια τα 5 μποφόρ το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω και θα ανέλθει γύρω στους 36 έως 39 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 30 έως 35 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τοπικά στα νότια και ανατολικά έως τα 5 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε θαλάσσιους, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 37 έως 39 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 31 έως 35 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Κυριακή το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί εντάσεως 2-4 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε θαλάσσιους, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 37 έως 39 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένο και πρόσκαιρο 40άρι, γύρω στους 31 έως 35 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Δευτέρα το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί εντάσεως 2-4 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε θαλάσσιους, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 37 έως 39 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένο και πρόσκαιρο 40άρι, γύρω στους 30 έως 35 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τρίτη το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας σε επίπεδα λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.