Ο καιρός το Πάσχα - Αύξηση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός το Πάσχα - Αύξηση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Οι προβλέψεις για Μεγ. Πέμπτη και Μεγ. Παρασκευή

Ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάζει και σήµερα την περιοχή, ενώ από αύριο παροδικά ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται κατά το Μεγάλο Σάββατο.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

 

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αργότερα στα δυτικά και στα βόρεια παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά παράλια όπου τοπικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Αύριο, Μεγάλη Πέµπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά δεν αποκλείεται να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα νότια και στα ανατολικά, παροδικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και ανατολικά παράλια µέχρι ταραγµένη.  

Τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά. Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.  

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι το Μεγάλο Σάββατο, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά και µη αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή του Πάσχα, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

Home