Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οδηγοί προσοχή! Έργα στον αυτο/δρομο Λάρνακας-Λευκωσίας απόψε

Offsite Team -
10.10.2022

Οδηγοί προσοχή! Έργα στον αυτο/δρομο Λάρνακας-Λευκωσίας απόψε

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας - Λευκωσίας από τις 20:30 απόψε μέχρι τις 05:30 το πρωί σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α2 με κατεύθυνση από Λάρνακα προς Λευκωσία, από τον κόμβο εξόδου προς Αγ. Βαρβάρα έως τη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου Α2 με τον Α1, ανακοίνωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τμήματος, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο Α2 με κατεύθυνση από Λάρνακα προς Λευκωσία, θα εκτρέπεται από τον κόμβο Αγ. Βαρβάρας και θα διοχετεύεται μέσω του δρόμου παρά του Σταθμού Λεωφορείων Αλάμπρας στον αυτοκινητόδρομο Α1.  

Η λωρίδα εξόδου από Αγ. Βαρβάρα προς Λευκωσία διαμέσου του αυτοκινητόδρομου Α1 θα παραμείνει ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, καταλήγει η ανακοίνωση, «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Home