Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΟΚΥπΥ:Σε καμία περίπτωση οι ασθενείς δεν μένουν μόνοι & αβοήθητοι

Offsite Team -
30.03.2022 - 15:56

ΟΚΥπΥ:Σε καμία περίπτωση οι ασθενείς δεν μένουν μόνοι & αβοήθητοι

Ο ΟΚΥπΥ λέει ότι σέβεται απόλυτα τα διατάγματα και παρέχει στους ασθενείς την καλύτερη δυνατή φροντίδα

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), εναρμονίζεται και ακολουθεί όλα τα διατάγματα και νομοθεσίες που αποφασίζονται για την προστασία των ασθενών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του οργανισμού.

«Καθημερινά γιατροί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, επιτελούν ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο, ακούραστα, με αυταπάρνηση, αδιάκοπα. Σε καμία περίπτωση οι ασθενείς δεν μένουν μόνοι και αβοήθητοι, χωρίς προστασία και φροντίδα», προστίθεται.

 

Οι εξελίξεις στη δημοσιότητα που παρακολουθούνται με λύπη, αναφέρεται, στοιχειώνουν το μεγάλο έργο που γίνεται στα νοσηλευτήρια του Οργανισμού από τους ανθρώπους του.

 

Ο ΟΚΥπΥ σημειώνει ότι «τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται στα επισκεπτήρια συγγενών σε ασθενείς, τόσο του Ογκολογικού όσο και ευρύτερα σε όλα τα Τμήματα/Κλινικές των νοσηλευτηρίων του Οργανισμού, στόχο έχουν να διασφαλίσουν την προστασία των ευαίσθητων ασθενών και την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας».  

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, επισημαίνεται, τα επισκεπτήρια σε κρατικά και ιδιωτικά νοσηλευτήρια, επιτρέπονται μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, κατόπιν έγκρισης του Διευθυντή των νοσηλευτηρίων.  

«Η περίθαλψη, η φροντίδα και η διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους ασθενείς, είναι και θα παραμείνει προτεραιότητα για τον ΟΚΥπΥ», καταλήγει η ανακοίνωση.  

ΚΥΠΕ

Home