Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Κυβερνητικές εξετάσεις

Offsite Team -
29.11.2018

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Κυβερνητικές εξετάσεις

Thumbnail
Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού υπενθυμίζει στους υποψήφιους τι θα χρειαστούν

Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού υπενθυμίζει τους υποψήφιους ότι, πέραν των e-mails που έχουν σταλεί σε όλους, τα Δελτία Υποψηφίων των αιτητών για συμμετοχή στις Γραπτές Εξετάσεις για Πρόσληψη στο Δημόσιο 2018, καθώς και οι σχετικοί Κανονισμοί, βρίσκονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://eservices.moec.gov.cy/ypexams/EPD/login.

Για να καταστεί εφικτή η πρόσβαση στην πιο πάνω ηλεκτρονική πλατφόρμα θα πρέπει να εισαχθεί το e-mail του λογαριασμού και ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιήθηκε κατά την υποβολή της αίτησης για συμμετοχή στις πιο πάνω Εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει  απαραίτητα να εκτυπώσουν το Δελτίο Υποψηφίου και να το παρουσιάσουν την ημέρα της εξέτασης στο εξεταστικό κέντρο.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι, πριν την προσέλευσή τους στην εξέταση, υποχρεούνται να διαβάσουν προσεκτικά όλες τις Οδηγίες και τους Κανονισμούς της Εξέτασης που βρίσκονται στο μενού «Κανονισμοί Εξέτασης» στον πιο πάνω ιστότοπο. Τονίζεται ότι ο ιστότοπος δεν υποστηρίζεται από κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Οι υποψήφιοι πρέπει να παρακολουθούν μέχρι και τις παραμονές των Εξετάσεων την ειδική ιστοσελίδα http://epd.moec.gov.cy/index.php/el/ για οποιαδήποτε πρόσθετη ενημέρωση.

Σε περίπτωση προβλήματος μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Εξετάσεων στα τηλέφωνα 22582933 και 22582934.  

Home