Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πανδημοτική για μεταρρύθμιση ΤΑ απο Αγ.Νάπα, Σωτήρα και Λιοπέτρι

Offsite Team -
27.01.2020 - 22:54

Πανδημοτική για μεταρρύθμιση ΤΑ απο Αγ.Νάπα, Σωτήρα και Λιοπέτρι

Thumbnail
Θα συζητηθεί επίσης το θέμα του χάρτη συνενώσεων

Πανδημοτική συνάντηση για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, διοργανώνουν από κοινού οι Δήμοι Αγίας Νάπας και Σωτήρας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετρίου.  

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι στη συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 1800, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σωτήρας, θα συζητηθεί επίσης το θέμα του χάρτη συνενώσεων.

Προστίθεται ότι η διοργάνωση της κοινής πανδημοτικής των Δήμων Αγίας Νάπας, Σωτήρας και του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου, εντάσσεται «στο πλαίσιο σειράς μέτρων που έχουν αποφασιστεί προκειμένου να εκφραστεί η  επιτακτική ανάγκη δημιουργίας στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου αξιοκρατικών, ισότιμων και ετεροβαρών Δήμων, για το δημόσιο συμφέρον τόσο της επαρχίας όσο και της τουριστικής βιομηχανίας».

Οι δύο Δήμοι και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετρίου καλούν τους δημότες όπως «δώσουν δυναμικά το παρών τους για να διατρανώσουν την σύμφωνη γνώμη τους για συνένωση των τριών περιοχών».

Καλούν επίσης τους Βουλευτές της επαρχίας Αμμοχώστου όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων όπως παραστούν, ώστε να ακούσουν τις θέσεις των τοπικών αρχών και τη φωνή των δημοτών για να τις προωθήσουν στην ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να ενημερωθούν οι υπόλοιποι βουλευτές πριν ληφθεί τελική απόφαση για την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης».

ΚΥΠΕ

Home