Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε πεζό στη Λεμεσό

Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε πεζό στη Λεμεσό

Ελλείπει απο την οικία του ηλικιωμένος
Αυτή την ώρα ο οδηγός ανακρίνεται από τον Κλάδο Τροχαίων Δυστυχημάτων Λεμεσού

Παρουσιάστηκε και παραδόθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί στο Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, ο οδηγός που παρέσυρε 37χρονο πεζό στις 5.45 τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/3) στην περιοχή Γερμασόγειας, στη Λεμεσό, και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του το οποίο εκτελέστηκε μετά την παράδοση του στις Αρχές.

Αυτή την ώρα ο οδηγός ανακρίνεται από τον Κλάδο Τροχαίων Δυστυχημάτων Λεμεσού, ενώ στην κατοχή της Αστυνομίας είναι και το αυτοκίνητο του οδηγού.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 37χρονος πεζός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς έφερε κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και εσωτερική αιμορραγία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 37χρονος από το Ισραήλ περπατούσε στη μέση της οδού Παναγιώτη Τσαγκάρη, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το αυτοκίνητο.  

Φιλικό πρόσωπο του 37χρονου, που βρισκόταν μαζί του την ώρα εκείνη, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα. 'Όπως ο ίδιος ανέφερε στους ανακριτές, οι δυο τους είχαν καταναλώσει νωρίτερα ποσότητα αλκοόλ.

Home