Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Περδίκης: Να τεθεί σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που έβγαλε selfie

Offsite Team -
01.07.2020

Περδίκης: Να τεθεί σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που έβγαλε selfie

Thumbnail
Ο αστυνομικός έβγαλε φωτογραφία με άνδρα που περιφερόταν γυμνός στους δρόμους της Λεμεσού

Να τεθεί σε διαθεσιμότητα και να διαταχθεί πειθαρχική έρευνα εναντίον του αστυνομικού που έβγαλε φωτογραφία με άνδρα που περιφερόταν γυμνός στους δρόμους της Λεμεσού και είχε συλληφθεί, ζητά από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Σε δηλώσεις του στο Συνεδριακό, ο κ. Περδίκης είπε ότι «περιμένω από τον Αρχηγό της Αστυνομίας να θέσει σε άμεση διαθεσιμότητα τον συγκεκριμένο αστυνομικό και να ξεκινήσει μια άμεση και πολύ σύντομη πειθαρχική έρευνα».

Ανέφερε ότι «τα πειθαρχικά αδικήματα είναι περισσότερο από εμφανή, δεν χρειάζεται να γίνει πολλή έρευνα για να καταδειχθεί πόσες παραβιάσεις του πειθαρχικού κώδικα έχουν γίνει από πλευράς του εν λόγω αστυνομικού».

«Ενδεχομένως μάλιστα να υπάρχουν και ποινικά αδικήματα στη συγκεκριμένη πράξη, η οποία είναι πραγματικά κατάπτυστη και κατακριτέα», είπε.

Ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδωρου έγραψε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:  «Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μέλη τής αστυνομίας. Απολογούμαι εκ μέρους της Αστυνομίας. Αύριο θα δοθούν οδηγίες για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας αφού εκ πρώτης όψεως φαίνεται να παραβιάζεται η σχετική Αστυνομική Διάταξη. Πραγματικά λυπούμαστε για το συμβάν»

ΚΥΠΕ

Home