Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Περιμένουν έρευνες για να αναστείλουν τη σύμβαση της γυναικολόγου

Offsite Team -
23.09.2021 - 10:44

Περιμένουν έρευνες για να αναστείλουν τη σύμβαση της γυναικολόγου

Τι ανέφερε ο Διευθυντής του ΟΑΥ Κωνσταντίνος Παναγίδης στην εκπομπή Offsite On Air της Digital

Καλεσμένος στην εκπομπή της Digital TV, «Offsite On Air» ήταν την Πέμπτη (23/9) ο Διευθυντής του ΟΑΥ Κωνσταντίνος Παναγίδης, σχολιάζοντας την υπόθεση της γυναικολόγου στη Λεμεσό. (Δείτε ΕΔΩ όλο το στόρι της υπόθεσης)

Όπως είπε ο κ. Παναγίδης, ''από την Αστυνομία έχει έρθει αίτημα για να παραθέσουμε στοιχεία που έχουμε στο λογισμικό μου αναφορικά με την συγκριμένη γιατρό, έχουμε δώσει αυτές τις πληροφορίες''.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Προσθέτοντας ότι, ''ο οργανισμός μας έχει στην ευχέρεια του να προβεί στην αναστολή της σύμβασης της συγκεκριμένης γιατρού, ωστόσο ο οργανισμός δεν έχει αποφασίσει ακόμη για την αναστολή της σύμβασης της''.

Τέλος όπως τόνισε, ''αξιολογούμε όλα τα δεδομένα και αναλόγως αυτών των ευρημάτων θα αποφασίσουμε αν χρίζει αναστολή της σύμβασης της΄.

Το στόρι

Θυμίζουμε ότι η 73χρονη πήγε τον Σεπτέμβριο του 2020 στην 36χρονη γυναικολόγο μετά από πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Η γιατρός αφού την εξέτασε της ανέφερε ότι χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μήτρας. 

Η 73χρονη τέλη Νοεμβρίου εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για τη χειρουργική επέμβαση. 

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2021 επισκέφθηκε ξανά άλλο ιδιώτη γιατρό με πόνους στο ίδιο σημείο όπου έγινε η προηγούμενη επέμβαση. 

Η 73χρονη ενημέρωσε τον γιατρό ότι είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης μήτρας πριν λίγους μήνες, όμως από την εξέταση του δεύτερου γιατρού διαπιστώθηκε μετά από σχετικές εξετάσεις ότι ούτε ιστός ούτε ολόκληρη η μήτρα αφαιρέθηκε.  Έτσι προχώρησε στην επέμβαση ο 2ος γιατρός.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η οικογένεια της 73χρονης, ζήτησε από την 36χρονη γυναικολόγο να αλλάξει την απαίτηση της από το ΓεΣΥ, για να μπορέσει ο 2ος γιατρός να αιτηθεί επέμβαση για αφαίρεση μήτρας. Όπως και έγινε. 

Τι υποστηρίζει η 36χρονη γυναικολόγος 

Η γιατρός που συνελήφθη και τελεί υπό διήμερη κράτηση με απόφαση δικαστηρίου, υποστηρίζει ότι αφαίρεσε ένα κομμάτι ιστού που προσομοίαζε με την μήτρα, γι αυτό και δήλωσε την συγκεκριμένη επέμβαση στο εξιτήριο και το ΓεΣΥ. 

Όσον αφορά τις μέρες νοσηλείας και την αλλαγή που προέκυψε στο έντυπο εξιτηρίου, ανέφερε ότι αυτό είναι θέμα της κλινικής και δεν έχει εμπλοκή με τα διαδικαστικά. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση και αναμένονται να ληφθούν περαιτέρω καταθέσεις.

Home