Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πήγαν για κυνήγι λαγού και «πιάστηκαν» στα πράσα (Φώτος)

Offsite Team -
25.02.2021 - 11:46

Πήγαν για κυνήγι λαγού και «πιάστηκαν» στα πράσα (Φώτος)

Thumbnail
Πως τους εντόπισε η Υπηρεσία Θήρας

Η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας Λευκωσίας προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία παράνομης θήρευσης λαγού σε περίοδο που δεν επιτρέπεται.

Συγκεκριμένα μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρει πως παρέα κυνηγών «πιάστηκε» το απόγευμα Τετάρτης (24/02) να μεταφέρει σε κάσια διπλοκάμπινου φρεσκοσκοτωμένο λαγό.

Αναλυτικά:

«Άλλη μία σοβαρή υπόθεση παράνομης θήρευσης λαγού σε περίοδο που δεν επιτρέπεται, κατήγγειλαν χθες το απόγευμα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας Λευκωσίας.

1

Συγκεκριμένα θηροφύλακας που ήταν εκτός υπηρεσίας, παρατήρησε ύποπτες κινήσεις παρέας κυνηγών στην τοποθεσία «Μαζερή» της κοινότητας Γερακιών με αποτέλεσμα να ενημερώσει σχετικά τα περίπολα της Υπηρεσίας μας. Μετά από συντονισμένες ενέργειες, γύρω στις 16:50 χθες το απόγευμα, μέλη της Υπηρεσία μας, ανέκοψαν και διενήργησαν έλεγχο στο όχημα που επέβαινε η πιο πάνω παρέα των κυνηγών. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε ένας φρεσκοσκοτωμένος λαγός στο εσωτερικό της πλαστικής επένδυσης της καρότσας (κάσιας) του διπλοκάμπινου οχήματος που επέβαινε η παρέα των κυνηγών.

2

Κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένας φρεσκοσκοτωμένος λαγός, τέσσερα κυνηγετικά όπλα και αριθμός πλήρη φυσιγγίων.»

ypiresiathiraskyprou

Home