Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πήρε τηλεόραση στον κρατούμενο συμβίο της - Τη γέμισε ναρκωτικά

Offsite Team -
10.09.2020 - 17:28

Πήρε τηλεόραση στον κρατούμενο συμβίο της - Τη γέμισε ναρκωτικά

Thumbnail
Την συνέλαβαν στο άψε -σβήσε - Το μήνυμα από τις Φυλακές

Συμβία κρατούμενου μετέβη στις Κεντρικές Φυλακές και… συνελήφθη. Ο λόγος σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης το Τμήμα Φυλακών ήταν ότι η επισκέπτρια η οποία προσήλθε στον χώρο των Φυλακών και παρέδωσε τηλεόραση στην Αποθήκη Ηλεκτρονικών των Φυλακών με σκοπό αυτή να παραδοθεί στον συμβίο της, εντός της οποίας προηγουμένως είχε αποκρύψει πιθανόν ναρκωτικές ουσίες.  

Σύμφωνα με τη διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών, «μέσα από τις ενέργειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια έχουν συλληφθεί σε 27 διαφορετικές περιπτώσεις επισκέπτες κρατουμένων και συγκεκριμένα πατέρας, μητέρα, σύζυγος / συμβία που είχαν στην κατοχή τους κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες ή και αντικείμενα με σκοπό να τις παραδώσουν στα παιδιά τους ή στο σύζυγο τους». 

Στην ανακοίνωση  η διεύθυνση των Φυλακών τονίζει ότι «έχουμε κατ΄ επανάληψη τονίσει η πρόληψη και καταπολέμηση κάθε μορφής παράνομης ενέργειας στο χώρο των Φυλακών εντάσσεται στις προτεραιότητες της Διεύθυνσης των Φυλακών». 

Η Διεύθυνση των Φυλακών επαναλαμβάνει την αποφασιστικότητα της ότι «τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται ανεκτές και θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τις ενέργειες αυτές, στέλνοντας για άλλη μια φορά, σαφές και ξεκάθαρο το μήνυμα για μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Παράλληλα καλεί τους συγγενείς των κρατουμένων να είναι αρωγοί στις συνεχείς προσπάθειες και ενέργειες που γίνονται από το Τμήμα Φυλακών σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας του Τμήματος για την απεξάρτηση τους». 

 

Home