Πίσω από τα κάγκελα 38χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Πίσω από τα κάγκελα 38χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά  ημερών σε 38χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ανέκοψαν χθες το μεσημέρι στο δρόμο δρόμο Μαζωτού – Κιτίου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος με συνοδηγό 34χρονη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο ένας σπαστήρας, ο οποίος περιείχε φυτική ύλη κάνναβης, βάρους δύο περίπου γραμμαρίων, 12 τεμάχια αλουμινόχαρτου, εμποτισμένα με καφέ ουσία, που πιστεύεται, ότι είναι ηρωίνη, και ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμειγμένο με κάνναβη.

 

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 38χρονου όπου εντοπίστηκαν 21 γραμμάρια καφέ συμπαγούς ουσίας, ρητίνης κάνναβης, 45 χάπια έκσταση, 8 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ωστόσο η 34χρονη αφέθηκε ελεύθερη σήμερα το μεσημέρι αφού σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της  δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.  

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Home