Πώς λεωφορείο παρέσυρε μοτοσικλέτες & αυτοκίνητο στη Λευκωσία

Πώς λεωφορείο παρέσυρε μοτοσικλέτες & αυτοκίνητο στη Λευκωσία

Φωτογραφίες: Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης στη Λευκωσία και συγκεκριμένα Λεωφόρο Διαγόρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:00 το πρωί, οδηγός λεωφορείου σταμάτησε το λεωφορείο στην οδό Διαγόρου και κατέβηκε-εξήλθε από το λεωφορείο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το λεωφορείο κινήθηκε προς τα εμπρός, πέρασε στο πεζοδρόμιο όπου χτύπησε σε πασσαλάκια και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένη  αστυνομική μοτοσικλέτα, σε σταθμευμένο ιδιωτικό μοτοποδήλατο και σε αυτοκίνητο που επίσης ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

Συγκεκριμένα ύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας, το λεωφορείο φέρεται να χτύπησε αρχικά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην οδό Διαγόρου, συγκεκριμένα χτύπησε σε πλαϊνό καθρεφτάκι του οχήματος.

Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε σε ιδιωτική μοτοσικλέτα που ήταν σταματημένη στον ίδιο χώρο στάθμευσης της οδού Διαγόρου. 

Ο οδηγός της μοτοσικλέτα, είχε μόλις σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του στο σημείο και αφού άκουσε την πρόσκρουση του λεωφορείου στο πρώτο αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε το λεωφορείο να κινείται προς τον ίδιο και απομακρύνθηκε από τη μοτοσικλέτα του.

Με την πρόσκρουση του λεωφορείου στη μοτοσικλέτα, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας μαζί του τη μοτοσικλέτα και αφού πέρασε στο πεζοδρόμιο, μαζί με τη μοτοσικλέτα, χτύπησε σε μεταλλικά πασσαλάκια στο πεζοδρόμιο τα οποία απέκοψε.

Το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του και χτύπησε στην αστυνομική μοτοσικλέτα. Στο λεωφορείο, όπως και στο αυτοκίνητο και στην αστυνομική μοτοσικλέτα δεν βρίσκονταν επιβάτες.

Οι εξετάσεις στη σκηνή ολοκληρώθηκαν ενώ το λεωφορείο βρίσκεται στη φύλαξη της Αστυνομίας και θα τύχει εξέτασης από αρμόδια Αρχή.

Αναμένεται στη συνέχεια να ληφθεί κατάθεση από τον οδηγό του λεωφορείου, τον οδηγό της ιδιωτικής μοτοσικλέτα, τον οδηγό της αστυνομικής μοτοσικλέτας και τον ιδιοκτήτη του ιδιωτικού αυτοκινήτου.

Οι συνθήκες και τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.

Δείτε τις φωτοργαφίες

1

2

3

4

6

7

Home