Πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες

Πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας δυνατό να αυξηθούν την Παρασκευή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη, κυρίως στα ανατολικά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σύντοµα αναµένονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις και από αργά το απόγευµα και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια αλλά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια παράλια.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται, κατά διαστήµατα, τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως τις µεσηµβρινές και απογευµατινές ώρες. Το Σάββατο και την Κυριακή, δυνατό να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι την Κυριακή, για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

Home